Harraste ja Retki

Tonnareiden ilmoittaminen
 

Tonnareiden, eli kauden aikana 1000 km meloneiden nimet on perinteisesti julkaistu vuoden ensimmäisessä Melonta&Soutu lehdessä.

Koskimelonnan kilometrit lasketaan seuraavasti: 1h=6km

Melojien tonnarilistat ilmoitetaan 20.1. mennessä lehden osoitteeseen: lehti@smsl.fi

Viestikenttään merkintä: "TONNARIT"

Merkitkää exeliin nimi, kilometrit, seuran nimi ja virallinen lyhenne

 

 

Retkimelonta- ja soutu

Melonta ja soutu ovat luonnonläheisiä harrastus- ja retkimuotoja, joissa pääsee tutustumaan  Suomen monipuoliseen vesistöön. Molempia lajeja on helppo harrastaa niin yksin kuin porukassakin.

Lajeja voit harrastaa tai kokeilla mm. melonta- ja soutuseurojen järjestämissä tapahtumissa ja peruskurseilla. Melonta- ja soutuseuroja löydät Seurat-sivuilta. Harrastuksen aloittamisesta, varusteista ja harrastuspaikoista löydät lisätietoa Lajitietoa -sivuilta.

Harraste- ja retkitoiminnasta vastaavan valiokunnan tehtävänänä on osaltaan edistää suomalaista soutu- ja melontakulttuuria aktivoimalla lajin pariin uusia harrastajia ja tukijoita sekä jakamalla tietoa uusille tapahtumajärjestäjille. 

Valiokunta laatii ja ylläpitää retkisoudun ja -melonnan turvaohjeita ja luo yhteisiä pelisääntöjä kunto- ja retkitoiminnalle. Lisäksi valiokunta kannustaa tapahtumajärjestäjiä kehittämään retkisoutu - ja melontatapahtumia entistä laadukkaimmiksi ja kiinnostavimmiksi.