Kutsu edistyneiden freestylemelojien harrasteleirille 

5.4.2017

Aika:        31.8. - 3.9.2017 (torstai-sunnuntai) 

Paikka:    Neitikoski, Lieksa 

Freestylemelontajaosto järjestää tänä vuonna edistyneiden harrastajien leirin Neitikoskella. Leiri on tarkoitettu melojille jotka eivät kuulu maajoukkueeseen, mutta ovat edistyneitä melojia ja haluavat kehittää taitojaan eteenpäin ammattivalmentajan opastuksella. Leirin tulee valmentamaan brittiläinen ammattivalmentaja Dennis Newton, joka on valmentanut Suomen maajoukkueleirit jo monta vuotta peräkkäin. Edistyneiden leiri järjestetään maajoukkueleirin jälkeisenä viikonloppuna Neitikoskella. 

Leirillä harjoitellaan haastavampia liikkeitä, esimerkiksi voltteja ja mcnastyja. Saat myös vinkkejä kilpailusuorituksen harjoitteluun. Vaatimuksena on taito liikkua aallossa ja hallita freestylen ensimmäisiä temppuja kuten spinnejä ja kärrynpyöriä. Lisäksi vaatimuksena on varma koskieskimo. Muista kuitenkin että leirille tullaan oppimaan joten rohkeasti mukaan! 

Freestylejaosto tukee leiriä maksamalla Denniksen lennot Suomeen, muuten leiri on omakustanteinen.

Leirin hinta on 155€ - 250€ riippuen osallistujamäärästä. Siihen kuuluu valmennus- ja majoituskustannukset. Leirin lopullinen summa määräytyy osallistujamäärän mukaan. Minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä, maksimi on 10 henkilöä. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Leiri kestää neljä päivää, torstaista 31.8. sunnuntaihin 3.9. 

Ilmoittautumiset minulle osoitteeseen karttunen.juuso@gmail.com. Otamme ilmoittautumisia mielellään mahdollisimman nopeasti jotta saamme minimiosallistujamäärän täyteen ja varmistettua leirin toteutumisen. Ilmoittautumiset viimeistään14.5. mennessä

Lisätietoja: karttunen.juuso@gmail.com 

Freestylejasto 

Melonta- ja Soutuliitto