Järjestäjän muistilista

Turnauksen järjestäjän muistilista:

  1. Toimita turnauskutsu liiton verkkosivujen päivittäjälle ja toimistoon vähintään 1 kk ennen turnausta. Voit käyttää omaa tai alapuolen tiedostot-osiosta löytyvää kutsupohjaa
  2. Tee turnauksesta FB-tapahtuma järjestävän seuran alle
  3. Lähetä viimeistään kolme päivää ennen turnausta lyhyt tiedote, josta käy ilmi turnaukseen osallistuvat joukkueet ja keskeiset tiedot ottelu-ohjelmasta, liiton verkkosivujen päivittäjälle, toimistoon ja some-vastaavalle (henkilöt alla)
  4. Toimita otteluohjelma ilmoittautuneille joukkueille ja verkkosivujen päivittäjälle julkaistavaksi kilpailukalenteriin
  5. Yleisöturnauksiin on olemassa julistepohja, jota seura voi tulostaa. Jos haluat julisteen turnauksesta, ole Satu Kähköseen hyvissä ajoin yhteyksissä.
  6. Turnauspäivän ajaksi on hyvä lainata rolluppeja ja/tai lippuja markkinoinnin tehostamiseksi. Niitä säilytetään Merimelojilla, Meloiloalla ja Melanvääntäjillä.
  7. Laadi turnauksen tulokset ja toimita ne verkkosivujen päivittäjälle kilpailukalenteriin lisättäväksi
  8. Laadi mahdollisimman pian turnauksen jälkeen lyhyt juttu turnauksesta ja lähetä se sekä turnauksen tulokset verkkosivujen päivittäjälle ja liiton toimistoon.

Yhteyshenkilöt:

  • Liiton toimisto: toiminnanjohtaja Hannu Hämäläinen, hannu.hamalainen@smsl.fi

Apua saa aina tarvittaessa!

Tiedostoja turnauksen järjestäjille

MS Word -tiedostokutsupohja.docx (13 kB)
Kutsupohja jota voi muokata haluamakseen
PDF-tiedostoottelupoytakirja.pdf (4 kB)
Ottelupöytäkirjapohja jota voi käyttää turnauksissa