Valmennusmateriaalit

Harjoitusohjelma sisäsoutukaudelle 2020-2021 julkaistu

 

Puuvenejaosto tekee yhteistyötä valmentaja Elias Lehtosen kanssa. Lehtonen on tehnyt valmennusohjelman, joka huipentuu kevään ergomaratonille, mutta toimii hyvänä ohjelmana valmistautuessa myös kesän soutukisoihin. 

Elias Lehtonen on valmistunut liikuntatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisestä tiedekunnasta pääaineenaan liikuntafysiologia. Elias on töissä Helsingin urheilulääkäriasemalla liikuntafysiologina. Hän on usean vuoden ajan valmentanut ja testannut kymmeniä tavoitteellisia kestävyysurheilijoita niin kilpailu- kuin kuntoilutasolla.

Omia kokemuksiaan ja kysymyksiään voi jakaa sosiaalisessa mediassa. Muun muassa puuvenesoudun vapaamuotoisella Soutua ja huopausta -foorumilla sekä Sisäsoutu Suomi -facebookryhmässä on facebooktapahtuma, jossa osallistujat voivat käydä keskustelua harjoittelusta. Linkki tapahtumaan täällä.”

MS Excel -tiedostoSisäsoutuohjelma 2021.xlsx (150 kB)
Tiedoksi, että 25.1.2021 sisäsoutuohjelmaa on päivitetty. Viimeisimmän 5 min testin osalta on havaittu viittausvirhe, joka on oheen päivitetty. Ohjelman käyttäjien kannattaa ladata tämä uusi ohjelma ja laitaa aiempien 5 min ja 20 min testitulokset sekä uusin 5 min testitulos taulukkoon ja käyttää jatkossa tätä versiota. Näin ohjelma näyttää jatkon osalta oikeat tavoiteajat harjoituksiin.
PDF-tiedostoOhjeet sisäsoutuohjelman käyttöön.pdf (195 kB)