Nuoret

LEIRIKUTSU

Ratamelonnan Suurleiri 2021

Perinteinen nuorten suurleiri melotaan Pajulahden liikuntakeskuksessa 12.-15.7.2021. Leiri on tarkoitettu kaikille 10-17 -vuotiaille ratamelonnan harrastajille. Mukaan voivat tulla aloittelijat ja pidemmälle ehtineet tavoitteellisesti harjoittelevat. Mukana ovat myös Special Olympics melojat.

Valmentajina ja ohjaajina leirillä toimivat Melonta- ja Soutuliiton VOK ja NOK -koulutetut valmentajat ja ohjaajat.

Leirimaksut:
Majoituksella 295 €
Ilman majoitusta 145 €
SO 100 € Alustava

Ryhmäjako: Rata, kilpa 15-17v. Rata, 10-15v. Alustavat ryhmäjaot teemme ilmoittautumisten mukaan. Kaikki osallistujat ovat tervetulleita ja kaikille löytyy paikka jossain ryhmässä. Ryhmäjaot ja yksityiskohtaisempi leiriohjelma selviävät leirin alkaessa.

Ruokailut: Leirin aloituspäivänä: päivällinen ja iltapala.
Kokonaisina leiripäivinä: aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala
Lähtöpäivänä: aamiainen ja lounas
Majoitus: Majoitus on opistotason huoneissa (huonejako on valmiiksi tehty), WC:t ja suihkutilat sijaitsevat huoneissa tai käytävillä. Lakanoita ei tarvitse tuoda.

Korona-erityisjärjestelyt: Joudumme mahdollisesti tekemään erityisjärjestelyjä leirillä mm. majoituksissa, ruokailuissa ja ryhmäjaoissa. Tiedotamme näistä leiriläisiä myöhemmin.

Ilmoittautumiset: 10.6.2021 mennessä.

Lisätiedot: Kai Lindqvist, +358 50 511 3639, kai.lindqvist@smsl.fi

Peruutusehdot: Osallistuminen on mahdollista perua 14 vrk ennen tilaisuutta, tällöin maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen osallistumismaksusta palautetaan 50%. Peruutuksista on aina ilmoitettava. Maksua ei palauteta ilmoittamatta pois jäävälle. Sairaustapauksissa palautamme koko maksun. Lääkärintodistus pitää toimittaa tilaisuuden vetäjälle tai toimistoon. Kaikissa peruutustapauksissa pidätämme toimistokulut 15€. Huom!

Leiriläiset eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta. Huolehdithan, että sinulla on vakuutus tai vakuutuksellinen kilpailulisenssi.

 

Ilmoittaudu

Ilmoittautumisaika päättyy to 10.6.2021 klo 23:59.

 

 

 

Kuvia voi käyttää ei-kaupallisiin tarkoituksiin. 
Kuvat: Melonta- ja Soutuliitto / Kai Lindqvist