Tapahtuman järjestäjille

Tule mukaan järjestämään kevään mahtavinta sisäsoututapahtumaa 1.4.-30.4.2020! 
 

Indoor Rowing Challenge Finland on avoin ja rento kaikkia soutajia yhdistävä tapahtuma. 

Indoor Rowing Challenge Finland näkyy ja kuuluu – kouluissa, kauppakeskuksissa, työpaikoilla, seuroissa, oppilaitoksissa...
 

 

 

 

Tapahtumainfo

Indoor Rowing Challenge Finland tapahtumia järjestetään 1.3.-30.4. aikana eri paikkakunnilla ja erilaisissa ympäristöissä. Kilpailutulokset soudetaan Concept 2 -soutulaitteella. Tulokset kerätään yhteen ja julkaistaan tapahtumasivulla. Koululaissarjojen parhaat palkitaan. 

Seura voi toteuttaa tapahtuman vapaamuotoisesti haluamallaan tavalla. Seura voi järjestää tapahtuman yhdessä koulun, oppilaitoksen tai muun toimijan kanssa tapahtuma esimerkiksi Kotiratasoudun tapaan. Järjestäjä voi päättää soudetaanko tulokset yhden päivän aikana yhteislähtöinä sarjoittain tai yksitellen tuloksia koko tapahtuman ajan keräten.

Indoor Rowing Challenge Finland tarjoaa seuroille hienon mahdollisuuden tehdä soutua ja seuran toimintaa näkyväksi viemällä tapahtumaa kouluihin, kauppakeskuksiin, toreille, työpaikoille ja oppilaitoksiin...

Indoor Rowing Challenge Finland korvaa tutun Kotiratasoutu -tapahtuman. Seura voi kuitenkin edelleen toimia, kuten kotiratasoudussa, käydä koululla soudattamassa oppilaita, kerätä tuloksia tai valmentaa oppilaita tapahtumaan.Kannattaa olla aktiivinen ja tarjota tapahtumaa erityisesti kouluille ja varsinkin aiemmin Kotiratasoutuun osallistuneille.
 

Kilpailusarjat ja matkat

Koululaisten kilpailusarjat
5-6lk, 7lk, 8lk ja 9lk 

Koululaisten kilpailumatkat
500m ja 4x500m sekaviesti

 

Muut kilpailusarjat
Tytöt alle 18v, naiset yleinen
Pojat alle 18v, miehet yleinen

Kilpailumatkat
500m, 1000m ja 4x500m sekaviesti

 

Miten mukaan järjestämään tapahtumaa?
Kuka vain voi järjestää kisatapahtuman koululla, kuntosalilla tai työpaikalla. Tapahtumaa ei tarvitse ennakkoon ilmoittaa.

Ilmoittaudu tapahtumajärjestäjäksi
Jos haluat, voit järjestää avoimen tapahtuman ja ilmoittautua tapahtumalistaukseen. Julkaisemme tapahtumalistauksen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Tapahtuman voi ilmoittaa vapaamuotoisesti osoitteeseen: ircf@smsl.fi
 

Lisätiedot: 
Carla Urbano, lajipäällikkö, urbanocarla@gmail.com
Kai Lindqvist, harrastekoordinaattori, 050 511 3639, kai.lindqvist@smsl.fi

 

Tulokset kirjataan oheiseen Exel-taulukkoon. Koululaistapahtumille (5-9lk) ja yleisille taopahtumille on omat tulostaulukkonsa. Huomaathan, että taulukossa on oma välilehti jokaiselle sarjalle ja matkalle. 

Täytäthän taulukot huolellisesti ohjeen mukaan.

MS Excel -tiedostoIRCF_2020_tulokset _5-9lk.xlsx (24 kB)
Tulostaulukko_5-9lk
MS Excel -tiedostoIRCF_2020_tulokset_18v_yleinen.xlsx (18 kB)
Tulostaulukko_18v_yleinen

 

Tulostettava tapahtumajuliste

 

Tulostettava kunniakirja tapahtuman osallistujille.

Tapahtuman järjestäjät voivat halutessaan tulostaa osallistujille kunniakirjan muistoksi tapahtumaan osallistumisesta.