Lasten ja nuorten melontakoulu

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lasten Melontakoulu -konsepti

Melontakoulu on yleensä lapsen tai nuoren ensimmäinen kosketus melontaan. Melontakoulun aikana lapsi tai nuori muodostaa käsityksensä melonnasta harrastuksena. Melontakoulun aikana on mahdollista sytyttää se kipinä, joka saa hänet kiinnostumaan ja aloittamaan uuden harrastuksen. Tämän kipinän sytyttäminen onkin melontakoulun ohjaajien tärkein tehtävä.

Melontakoulu -konseptiin kuuluvat: melontakoulun järjestämisopas, turvallisuusohjeet, melontaliivit ja rantaliput. Fennia tukee melontakoulua lahjoittamalla Melontakoulu -seuroille melontaliivejä.

Melontakoulu — Lasten ja nuorten alkeismelontakoulun ohjaajan opas
Opi melomaan - Lasten ja nuorten melontakoulun ohjaajan opas sisältää taidolliset, tiedolliset ja kasvatukselliset tavoitteet, ryhmäjakosuositukset, turvallisuusohjeet, harjoitepankin sekä koulun ohjeellisen aikataulumallin.
Koonnut Kai Lindqvist 12.1.2017.

Melontaliivit
Fennian lahjoittaa Melontakoulu -konseptiin sitoutuneille seuroille Melontakoulu -tunnuksella varustettuja melontaliivejä. 

Melontakoulu -konseptista ja melontaliiveistä voi kysyä lisää liiton toimistolta.

Yhteistyössä:

Lasten ja nuorten melontakoulu yhteistyössä vakuutusyhtiö Fennian kanssa.