Suomi meloo ja soutaa -päivä

Melonta- ja Soutuliitto järjestää lauantaina 12.6. harrastajatempauksen, jonka avulla viemme vesille harrastajamme ympäri Suomen ja tuomme veden ja luonnon erilaisin virtuaalisin keinoin muidenkin nähtäville. Ajan hengen mukaisesti lajiemme hienoudet tulevat näkymään ensisijaisesti sosiaalisessa mediassa, muissa medioissa ja tilanteen sallimissa rajoissa vesillä.

Lähde vesille melomaan, soutamaan tai suppaamaan. Ota kuva ja jaa se somessa #suomimeloo ja #suomisoutaa!

Osallistu myös facebookissa tapahtumaan Suomi meloo ja soutaa. Kutsu myös kaverit tapahtumaan!

Kuvamateriaalit

Alla olevat kuvat ovat seurojen ja muiden organisaatioiden käytössä promottaessa 12.6. järjestettävää Suomi meloo ja soutaa -päivää.

Instagram feed

Instagram tarina

Facebook-kansikuvat

Jaa kuvia ja tunnelmia vesiltä, olet sitten melomassa tai soutamassa!

#suomisoutaa

#suomimeloo

Tägää @melontajasoutuliitto Instagramissa niin jaamme tunnelmia vesiltä muiden nähtäväksi!